Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Liittyminen

Aiotko liittyä? Mahtavaa! Täytäthän seuraavan hakemuksen. Siniset kohdat pakollisia.

Pelaajanimi: (Nimimerkkisi, millä kuljet täällä.)

Nimi: (Hahmosi nimi. Laitathan tähän hahmosi kaikki nimet soturinimeä myöten!)

Ikä: (Hahmosi ikä. Pentu 0-6 kuuta, oppilas 6-12 kuuta, soturi 12-......)

Sukupuoli: (Kolli vai naaras?)

Klaani: (Mihin klaaniin?)

Pikakuvaus: (mitä ylläpitäjät kirjoittavat kissastasi sivuille? Esim. Harmaaraita, harmaa kolli keltaisin silmin.)

Ulkonäkö: (Hahmosi ulkonäkö seitsemällä kunnollisella virkkeellä.)

Luonne: (Hahmosi luonne seitsemällä kunnollisella virkeellä. Ei hirveän ristiriitaisia luonteenpiirteitä.)

Taidot: (Missä hahmosi on hyvä ja huono? Muista ettei hahmosi voi olla paras kaikessa!)

Perhe: (Jokaisella kissalla on ollut vanhemmat. Jos he ovat kuolleet, laitathan senkin tähän.)

Menneisyys: (Jokaisella kissalla on menneisyys, ellet aloita vastasyntyneestä pennusta. Tähän viisi lausetta.)

Mestaritoive: (Jos hahmosi on oppilas, ketä toivot tämän mestariksi?)

Muuta: (Vielä jotain muuta?)

-----------------------------------------------------------------------------------------

Parantajaoppilaspaikkojen tilanne:

Pakkasklaani: varattu

Kuuklaani: vapaa

Aurinkoklaani: varattu

Yöklaani: vapaa

Huurreklaani: vapaa

----------------------------------------------------------------------------------------

Ja vielä, etteivät klaanit täyttyisi esim.sokeista:

Sokeita kissoja 1/8

Puolisokeita 0/12

Kuuroja 0/8

Puolikuuroja 0/10

Fyysisesti pysyvästi vammautuneita 1/6

Vieraskirja  1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Apila YP

08.12.2017 16:09
Hyväksytty! Tervetuloa Lumipyryyn!

Nimi: Jezkebel

08.12.2017 15:59
Pelaajanimi: Jezkebel

Nimi: Kostotassu (Kostokynsi)

Ikä: 7 kuuta

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Kuuklaani

Pikakuvaus: Musta kolli valkoisilla laikuilla ja vihreillä silmillä.

Ulkonäkö: Kostokynnellä on pitkä turkki mikä hylkii vettä ja pitää kylmän loitolla. Turkki on pohjaväriltään musta, mutta siinä on valkoisia laikkuja/täpliä. Sen mistä kollin pystyy helposti tunnistamaan on, että yksi näistä laikuista on hänen oikean silmänsä ympärillä ja se onkin ainoa täplä hänen naamassaan. Oikean korvan pää ja vasen korva ovat kollilla valkoiset. Kuono on myös valkoinen ja nenä on musta. Silmäthän hänellä ovat vihreät. Häntä hänellä on tuuhea ja normaalipituinen. Sekin on kokonaan musta lukuunottamatta hännän päätä mikä on valkoinen. Kostokynsi on ruumiinrakenteeltaan roteva ja lihaksikas, mutta hän on kuitenkin ketterä. Rotevuus ja lihaksikkuus ei myöskään näy hänen paksun ja pitkän turkkinsa alta vaan saa hänet näyttämään sulavalinjaiselta. Hampaat eivät ole terävät, mutta Kostokynnen kynnet kyllä ovat ja ne tekevät pahaa jälkeä.

Luonne: Kostokynsi vaikuttaa aluksi hieman tylyltä ja tiuskivalta kissalta, mutta kun hänet oppii tuntemaan, voi huomata kollin olevan todella lempeä. Hän ei satuttaisi kärpästäkään. Hän ei välttämättä vaikuta ystävälliseltä ulkoapäin, mutta tämän kollin sydän on pelkkää kultaa. Hän yrittää aina tehdä oikeita ratkaisuja, mitkä auttaisivat mahdollisimman montaa kissaa ja ystäviensä eteen tekee mitä tahansa, vaikka joutuisikin rikkomaan soturilakia, kunhan itse uskoo tekevänsä oikein. Raakalaisuuksiin hän ei ryhdy. Tappaminen on hänen mielestään väärin ja muiden satuttamista, fyysisesti ja henkisesti, kolli välttää parhaansa mukaan. Kostokynsi yrittää olla huolellinen ja tunnollinen annettujen tehtäviensä kanssa, mutta innostuessaan kollista tulee villi ja tämä yleensä johtaa sekasortoon ja kaaokseen. Näin ei kuitenkaan tapahdu useasti, koska Kostokynsi osaa pitää itsensä kurissa. Hän ei vakavan tilanteen tapahtuessa joudu paniikkiin vaan pysyy kylmän rauhallisena ja osaa ajatella tilanteen kannalta järkevästi.

Taidot: Kostokynsi muistaa yrtit ja niiden käyttötarkoitukset, ylipäätään kaiken minkä parantajan pitäisikin osata, hyvin. Hän on myös viisas ja terävä päästään. Metsästäminen ja äänettömästi kulkeminen onnistuu kollilta myös hyvin. Hän on hyvä ottamaan tilanteen haltuun ja toimimaan johtohenkilönä tarvittaessa. Taisteleminen ei kuitenkaan kuulu tämän vahvuuksiin. Eikä lujaa juokseminenkaan.

Perhe: Lumisulka (Tähtiklaani) ja Yöpyörre (Tähtiklaani).

Menneisyys: Kostokynsi syntyi edellisen Kuuklaanin sotureille Lumisulalle ja tuon kumppanille Yöpyörteelle. Tämän vanhempia olitiin kuitenkin erottamassa klaanista oppilaan tappamisen takia, mutta juuri ennen heidän erottamistaan Kostokynsi syntyi. Vanhemmat antoivat pennulleen nimeksi Kostopentu ja klaanista lähtiessään he uhosivat, että Kostopentu tulisi vielä tuomaan tuhoa Kuuklaaniin. Koko pentuajan erakkona eläessään ja ilkeiden vanhempiensa alaisena pentu vannoi ettei hänestä ikinä tulisi samanlaista kissaa kuin mitä vanhemmistaan. Tähtiklaani soikin tälle siunauksen ja auttoi pennun pakoon ja takaisin Kuuklaanin alueelle. Hänet otettiin klaaniin ja nimitettiin virallisesti tuon pennuksi. Valkotähti oli kysynyt, että olisiko Kostokynsi halunnut muuttaa nimeään, koska se ei enää sopinut Kostokynnelle, mutta kolli oli kieltäytynyt ja sanonut, että haluaisi muistaa edes jotenkin vanhempiaan joten hän piti heidän antaman nimensä.

Mestaritoive: Marjajuova

Muuta: Kostotassu siis parantajaoppilaaksi vaikka kirjoitinkin hakemuksen parantajanimellä.

Nimi: Apila YP

07.12.2017 21:06
Muuten hyväksytty, mutta Valkotähti ei voi olla Aropennun isä. Se on minun hahmoni, etkä kysynyt siihen lupaa. Jos otat valmiin npc-hahmonkin hahmosi sukulaiseksi, muistathan kysyä siitäkin ylläpidolta kiitos :3 voit ilmoittaa chatissa vaihtoehtoisen isän hahmollesi.

Nimi: Coco

07.12.2017 12:02
Pelaajanimi: Coco

Nimi: Aropentu, Arotassu, Arosiipi

Ikä: 4 kk

Skp: kolli

Klaani: Kuuklaam

Pikakuvaus: täplikäs ruskea-valko kirjava kolli vihrein silmin.

Ulkonäkö: ruskeavalkonen kolli. Vatsa, otsa, suunympärys ja käpälät valkoiset. Muu harmaanruskeaa. Harmaanruskeassa turkissa on tummanruskeita, mystia ja harmaita täpliä. Silmät on kirkkaanvihreät. Kolli on pienikokoinen. Häntä on pitkä ja ohut. Todella nopea.

Luonne: rohkea ja oikeudenmukainen. Uhkarohkeakin välillä. Mukava ja ystävällinen. Suuttuu helposti. Ei ole kauaa vihainen. Ei siedä muita klaaneja tai kotikisuja. Tiuskii harvoin. Kunnioittaa itseään vanhempia.

Perhe: isä: Valkotähti
Emo: Viimasydän.

Mestaritoive oppilaana: Valkotähti

Menneisyys: Syntyi vahingossa isälleen ja emolleen. Valkotähti ei rakastanut Viimasydäntä. Viimasydän kuoli sairauteen. Haluaisi isänsä huomiota. Muttei saa.


Nimi: potato YP

06.12.2017 12:38
[[KUUTAMOSYDÄMEN ESITTELY!!]]

Pelaajanimi: potato YP

Nimi: Kuutamosydän

Ikä: 21 kuuta

Skp: Naaras

Klaani: Kuuklaani

Pikakuvaus: Kaunis kuunharmaa naaras mustin tassuin.

Ulkonäkö: Kuutamosydän on pieni, solakka, ja virtaviivainen. Hänen turkkiinsa on kuunharmaa, ja hänen tassunpäänsä ovat mustat. Naaraan silmät ovat mantelinmuotoiset ja siniset. Kuutamosydän omaa pitkät jalat, kynnet ja hännän. Kissan viikset ovat lyhyet ja valkoiset. Myös kynnet ovat valkoiset. Kuutamosydämen turkki on laadultaan pehmeää ja puolipitkää.
Kuutamosydän omaa pyöreät kasvot. ((Mutta kuono ei ole 'lättänä')) Lisäksi hänellä on lovi korvassaan.

Luonne: Iloinen ja pirteä naaras. Kuutamosydän on uskollinen ja hän ystävystyy helposti. Kuutamosydän löytää aina kaikesta jotain hyvää. Hän antaa myös aina positiivista palautetta. Naaras on fiksu, eikä hän mene helposti lankaan. Kuutamosydän on energinen, ehkä jopa liiankin energinen. Kuutamosydän auttaa mielellään. Kuutamosydän haluaisi toisen oppilaan, sillä hän,pitää erityisesti nuorista kissoista.

Taidot:

+Uiminen
+Saalistus
+Kissajoukolle=Taistelu
=Yrttitieto


-Jäljittäminen
-Kiipeily


Perhe:
Emo: Sulka-aamu (kuollut. Tähtiklaani) (Hopeanharmaa sinisilmäinen naaras.)
Isä: Ruskosaniainen (elossa. Erakko) (Ruskea kolli vihrein silmin.)
Sisarukset: Päästäispentu, elossa. Kuuklaani. (Vaaleanruskea kolli mustin käpälin.)
Kumppani: (epävirallisesti) Valkotähti.

Menneisyys: (entiset nimet)
Kuutamopentu syntyi tavalliseen perheeseen. Hän syntyi juuri kun parantaja heräsi. ((Eli vähän ennen auringonnousua.)) Synnytys melkein epäonnistui. Mutta kaikki säilyivät hengissä. Oppilaana rajapartiossa ollessaan, Kuutamotassun selkään hyppäsi Yöklaanilainen. Yöklaanilaiset olivat ylittäneet rajan, ja Kuutamotassu partionsa kanssa taisteli vastaan. Kuutamotassu sai loven korvaansa. Pian tämä pääsi soturiksi. Oppilaan koulutettuaan, Valkotähti valitsi hänet varapäälliköksi. Silloin hän vasta ihastui valmiiseen komeaan kolliin. Pian hänen emonsa sai toisenkin pennun. Kuitenkin Sulka-aamu kuoli synnytyksessä, koska oli liian vanha. Silloin Kuutamosydämen isä ryhtyi erakoksi.

=======================================

Tällainen on Kuutamosydän!
-Automaattisesti hyväksytty!

Nimi: potato YP

05.12.2017 14:47
[[Siilikuonon esittely!]]
Pelaajanimi: potato YP

Nimi: Siilikuono

Ikä: 20 kuuta

Skp: Naaras

Klaani: Pakkasklaani

Pikakuvaus: Kaunis pitkäkarvainen ja kermanvärinen naaras.

Ulkonäkö: Keskikokoinen kaunis kissa. Siilikuonon turkki on pitkää, pörröistä ja tuuheaa, sekä kerman värinen. Naaraan häntä on lyhyt, mutta karvat saavat sen näyttämään pidemmältä. Naaraan silmät ovat meripihkan väriset. Hänen tassunsa ovat pienet ja sirot, sekä niiden päät ovat valkoiset. Viikset ja kynnet ovat lumenvalkoiset. Kynnet ovat terävät. Kirvantaustat naaralla ovat hieman muuta turkkia tummemmat, ja sama pätee naaraan kuonoon.

Luonne: Lempeä naaras. Siilikuono on uskollinen, eikä riko koskaan lupauksiaan. Tämä puolustaa klaaniaan henkensä uhalla, ja sama pätee hänen pentuunsa Lummepentuun. Siilikuono on ystävällinen ja kohtelias. Siilikuono on yleensä iloinen, mutta suree erittäin pitkään. Siilikuono uskoo vakaasti Tähtiklaaniin ja Soturilakiin. Siilikuono on viisas. Hän pitää pentujen kanssa leikkimisestä. Naaras tottelee päällikköä. Siilikuono ei pelkää taisteluun ryhtymistä.

Taidot:
+Kiipeily
+Yrttitieto (auttelee joskus parantajaa)
-Saalistus

=Taistelu

-Uiminen
-Kovaa juokseminen
-Kissajoukolle puhuminen

Perhe:
Emo: Tuntematon Pakkasklaanilainen
Isä: Tuntematon Huurreklaanilainen.
Sisarukset: -
Kumppani: Varpussiipi, Pakkasklaani. Elossa. ((Harmaa lihaksikas ja suuri kolli.))
Pentu: Lummepentu, Pakkasklaani. Elossa. ((Tummanruskea kolli vihrein silmin.))

Menneisyys: Siilikuono syntyi vahingossa..... Kun Siilitassusta tuli oppilas, hänen emonsa kuoli taisteluvammoihin suuressa rajakahakassa. Samassa "taistelussa" myös Siilikuonon isä kuoli, kun joku työnsi hänet jokeen. Vanhana "tassuna" Siilitassu rakastui Varpussiipeen. Siilikuonoksi päästyään, hän sai pian pennun. Pennun, jonka isä oli Varpussiipi.


-Automaattisesti hyväksytty!

Nimi: Apila YP

28.11.2017 15:34
Hyväksytty!

Nimi: Loiste

28.11.2017 15:31
Pelaajanimi: Loiste
Nimi: Vihertassu(-silmä)
Ikä: 8kk
Skp: Kolli
Klaani: Pakkasklaani

Pikakuvaus: Vihersilmä on mustavalkoinen solakka kolli vihreillä silmillä.

Ulkonäkö: Vihersilmä on valkoinen kolli, jonka kehoa peittää mustat erikokoiset ja eri muotoiset laikut. Kollin silmät ovat lehdenvihreät. Vihersilmä on ruumiinrakenteeltaan solakka ja notkea, takajaloista löytyy kuitenkin yllättävän paljon voimaa. Kollin turkki on lyhyttä ja hieman ohutta. Tältä löytyy vahvat ja terävät kynnet. Kollin pää ja korvat ovat sopusuhteessa kehon kanssa. Vihersilmän tassut ovat pitkähköt niinkuin häntäkin ja nämä takaavat hänelle hyvän tasapainon. Kollin tassut ja kuono ovat vaaleanpunaiset ja niissä on pieni tummempia kohtia.

Luonne: Kolli vaikuttaa monesti ulkoapäin hieman sisäänpäin kääntyneeltä ja väliinpitämättömöltä, mutta jos jaksaa tutustua häneen saa hänestä mukavan ja uskoollisen ystävän. Vihersilmä on päättäväinen ja itsevarma. Hän saattaa myös olla aika tottelematon ja tehdä asioita oman päänsä mukaan. Kolli kuitenkin osaa myöntää virheensä ja pyytää anteeksi. Hän ei luopuisi koskaan klaanistaan ja on valmis tekemään mitä vain klaaninsa ja läheistensä puolesta. Hän tykkää saada huomiota, vaikka ei sitä näytäkkään. Tunteensa hän myös kätkee syvälle sisälleen.

Perhe:
Emo: Lintusilmä: Valkoinen naaras.(Kuollut)
Isä: Pöllökatse: Ruskea kolli mustilla juovilla ja vihreillä silmillä.(Elossa)
Veli: Pimeystassu(-katse): Ruskearaidallinen kolli valkoisella vatsalla ja oransseilla silmillä.

Menneisyys: Vihersilmä syntyi tavalliseen perheeseen, mutta heidän emonsa kuoli parin kuun päästä viheryskään.

Mestaritoive: Usvasielu

Muuta: Vihertassu on vielä oppilas, vaikka kirjoitin tiedot tuon soturinimellä :3

Nimi: Apila YP

28.11.2017 14:12
Pelaajanimi: Apila YP

Nimi: Valkotähti

Ikä: 19 kuuta

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Kuuklaani


Pikakuvaus: Vitivalkea nuori komea kolli kirkkaankeltaisin silmin.

Ulkonäkö: Vitivalkea nuori komea kolli. On noin keskikokoisen soturin kokoinen. Turkki on laadultaan ohutta, sileää ja silkinpehmeää, eikä se takkuunnu helposti. On ruumiinrakenteeltaan nopea, solakka ja vahva. Vaikka kolli on vahva, lihakset eivät erotu, ja häntä luullaan usein heikoksi, mutta taistelutilanteessa karu totuus selviää. Polkuanturat ovat vaaleat. Kollin jalat ovat todella vahvat, joka auttaa kiipeilyssä ja puihin hyppimisessä, ja kynnet ovat pitkät ja terävät, jotka myös auttavat kiipeilyssä. Omaa kirkkaankeltaiset silmät. Kollilla on vasemmassa lavassaan pitkä, syvä viilto, joka on tullut eräässä taistelussa.

Luonne: On rauhallinen ja tyyni. Ratkaisee asiat mieluummin puhumalla kuin taistelemalla, ja kannattaa aina rauhaa. Ei suutu helposti mutta on pitkään vihainen. Osaa "puukottaa" toista selkään sanoillaan. Kertoo omat mielipiteensä hyvin. Osaa puhua ja kääntää toisten kissojen mielet. On ystävällinen ja lempeä klaaninsa kissoja kohtaan, sekä suojeleva. Kunnioittaa klaaninvanhimpia syvästi. On fiksu, ja hänellä on hyvä päättelykyky. On rohkea ja tarpeen tullen uhkarohkeakin, eikä pelkää edes loikata klaanitoverinsa mukana kuohuvaan jokeen, vaikka pelkääkin vettä. Hän tekee mitä vain pelastaakseen toverinsa.

Taidot:
+kiipeily
+taistelu
+kissajoukolle puhuminen
=saalistus
=kovaa juokseminen
-uiminen

Perhe: Isä: Kettuhäntä (kuollut)
Emo: Hankitähti (kuollut)

Menneisyys: Syntyi lumisena aamuna isälleen ja emolleen. Ei muista menneisyydestään paljoa, mutta muistaa sen, kun hänen ollessa oppilas, koirat hyökkäsivät leiriin. Isä ja hän yrittivät viedä pentuja turvaan, ja niin he saivatkin, mutta kun pennut oli saatu turvaan, koirat hyökkäsivät heidän kimppuunsa. Isä, hän ja koirat putosivat kuohuvaan koskeen. Koira oli takertunut isään kiinni, ja isä nopeasti työnsi Valkotassun pinnalle yltävän kiven luokse. Valkotassu kapusi siihen. Kun hän katsoi siihen kohtaan, missä isä oli ollut, sekä koira että soturi olivat kadonneet kosken kuohuihin. Valkotassu vilustui pahasti. Soturit löysivät hänet ja veivät leiriin kun koirat oli karkoitettu sieltä. Myöhemmin klaanissa levisi paha viheryskä, mihin emo kuoli. Valkohallakin sairastui, mutta onnen kaupalla selvisi. Pian Valkohalla valittiin varapäälliköksi, ja hän nousi pian päälliköksi.

Muuta: Pelkää vettä.

-automaattisesti hyväksytty

Nimi: Apila YP

27.11.2017 18:32
Valitettavasti en voi hyväksyä hahmoasi, vaikka haluaisin. Ulkonäössä pitäisi olla 7 lausetta, samoin kuten luonteessakin. Menneisyyteen pitäisi keksiä jotain vähintään 5 lauseella.
Enkä voi hyväksyä sitä, että molemmat vanhemmat olivat parantajia. Jos aikoo hankkia parantaja-hahmollaan pentuja, siitä pitää ensin kysyä lupa ylläpitäjältä. Eivätkä kaksi parantajaa voi saada pentuja.
Jos uusit hakemuksesi, jossa korjaat nämä asiat, hyväksyn hakemuksesi.

Vastaus:

Paitsi jos kissa on pinkki yms.

~Neiti potato huomauttelija

Nimi: Alisia

27.11.2017 16:38
Pelaajanimi: Alisia

Nimi: Tuhkatassu, Tuhkaturkki

Ikä: 7 kuuta

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Huurreklaani

Pikakuvaus: Tuhkatassu on harmaa kissa jolla on tummansiniset silmät. Luonteeltaan rauhallinen ja auttavallinen.

Ulkonäkö: Tuhkatassu on harmaa kissa jolla on tummansiniset silmät. Turkki on untuvanpehmeä ja lyhyt. Vaikka kissalla on lyhyt turkki se on hyvin syvä. Kissan tummat silmät ovat pimeässä hehkuvat. Kissan korvat ovat myös pehmeät. Häntä on pehmeä ja hännässä on pitkä karva.

Luonne:Tuhkatassu on avulias ja kiltti. Kissa ei välitä oikein muusta kuin muiden terveydestä ja hyvästä olosta. Tietenkin kissa tykkää ystävistä ja mestarista.

Taidot:
+yrttitieto
+saalistus
=juokseminen
-muiden klaanejen suostuttelu
-kalastaminen

Vanhemmat: Tuhkatassu ei ole tuntenut vanhempiansa, mutta molemmat olivat parantajia.

Menneisyys: Tuhkatassu ei muista mitään menneisyydestä. Mutta vain sen että on ollut hyvä kissa.

Mestaritoive: parantaja

Muuta:-Nimi: Apila YP

27.11.2017 15:51
Pelaajanimi: Apila YP

Nimi: Apilatassu, Apilasydän

Ikä: 6 kuuta

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Pakkasklaani

Pikakuvaus: Valkoinen todella pörröinen naaras vihreällä ja sinisellä silmällä.

Ulkonäkö: Lumenvalkea kaunis naaras. Turkki on pehmeää ja todella pörröistä, ja helposti takkuuntuvaa, mutta Apilasydän pitää sen kurissa. Ruumiinrakenteeltaan pieni ja solakka. Naaras on todella pieni, eikä soturinakaan ole tavallisen kokoinen. Omaa vihreän ja sinisen silmän. Nenä ja polkuanturat ovat vaaleanpunaiset. Häntä on keskipitkä ja pörröinen. Kynnet ovat terävät ja valkoiset, kuten hampaatkin. Paksun turkkinsa takia hänen on vaikea uida, ja hän pelkääkin vettä. Viikset ovat pitkät ja kirkkaat. Paksu turkki pitää Apilasydämen lämpimänä kylmimpinäkin päivinä.

Luonne: Apilasydän on usein kiltti ja mukava. Hän on myötätuntoinen ja avulias. Ei pelkää kertoa omaa mielipidettään, mutta usein vaikenee vain siksi, ettei viitsi pahoittaa toisen mieltä. On uskollinen klaanilleen. Pelkää vettä. Ei ole paras puhumaan kaikissa tilanteissa, ja usein vain vaikenee ja häipyy paikalta. Mutta jos tarve tulee, Apilasydän osaa ottaa vastuun isoimmistakin asioista. Kunnioittaa itseään vanhempia ja kokeneempia. Pitää pennuista. Oppii asioita helposti. Loukkaantuu helposti, muttei suutu yhtä helposti. Eikä pysty olemaan kauaa vihainen. Suhtautuu innokkaasti uusiin asioihin.

Taidot:
+saalistus
+kiipeily
=juokseminen
=kis sajoukolle puhuminen
-uiminen
-taistelu

Perhe: Vanhemmat tuntemattomia, oletettavasti kotikisuja, ja Apilasydän löytyi kaksijalkalan läheisyydestä pentuna.

Menneisyys: Hopealintu-niminen Pakkasklaanin soturi löysi kerran partiossa ollessaan Apilapennun läheltä kaksijalkalan läheisyydestä. Hän odotti hetken, tulisiko kukaan hakemaan pientä pentua, joka ei ollut edes avannut silmiään. Ilta koitti, ja ketään ei tullut. Hopealintu arveli pennun olevan kotikisu, mutta sääli tätä niin paljon, että vei tämän mukanaan klaaniin. Apilapentu otettiin klaaniin, mutta tätä hyljeksittiin ja haukuttiin kotikisuksi. Hopealintu hoivasi ja kasvatti Apilapentua omana tyttärenään, ja Apilapentu kutsui Hopealintua emokseen. Apilapennun ollessa 5 kuuta vanha, partio ajautui kamppailuun kettujen kanssa, jonka seurauksena Hopealintu kuoli. Siitä asti Apilasydän on pelännyt kettuja kuollakseen.

Mestaritoive: Tuisketähti

-automaattisesti hyväksytty

Nimi: potato VYP

27.11.2017 13:34
((Tutustu Ruusulampeen lukemalla!))

Pelaajanimi: potato (joskus käytän nimen lopussa sanaa "VYP")

Nimi: Ruusulampi

Ikä: 16 kuuta

Skp: Naaras

Klaani: Pakkasklaani

Pikakuvaus: (en oo varma olikse tää...)

Epätavallisen punertava naaras sinisin silmin.

Ulkonäkö: Ruusulampi on kooltaan pieni. Hän omaa siniset, uteliaat silmät. Joidenkin mielestä hänen silmänsä ovat jäänsiniset, mutta Ruusulampi itse sanoo silmiään vain sinisiksi. Ruusulammen turkki on laadultaan pehmeää ja puolipitkää. Naaraan turkki on epätavallisen punertava. Hänen käpälänsä ovat pienet ja sirot. Hänen polkuanturansa ovat vaaleanpunaiset, sama pätee nenään. Ruusulampi omaa valkoiset kynnet, ja terävät hampaat. Ruusulammen häntä on normaalikokoinen, mutta muuta turkkia tuuheampi.

Luonne: Ruusulampi on aivan erilainen kuin Tuisketähti; Hän rankaisee muita paljon lievemmin. Ruusulammen voi löytää etsimästä yrttejä, hoitamassa kuningattaria, tai leiriaukiolla istumassa. Ruusulampeen on helppo ystävystyä. Hän on yleensä iloinen. Kissa auttaa muita kissoja: Onhan hän parantaja. Ruusulampi pitää yrttien rauhoittavasta tuoksusta. Joskus kun joku ärsyttää häntä, hän ensin kertoo miltä hänestä tuntuisi jos joku ärsyttäisi häntä itseään. Naaras on viisas, ja ymmärtäväinen.

Taidot:

+ Yrttitieto.
+ Nopeus.
+ Piileskely.
=Saalistus
= Uiminen
= Kiipeily
- Taistelu
- Pitkien matkojen taivaltaminen.
- Rangaistusten antaminen (Jos joku tekee "tuhmasti")

Perhe:
Emo: Pihkasydän (Oranssi raidallinen naaras sinisin silmin) [KUOLLUT]
Isä: Tuntematon klaanikissa
Siskopuoli: Tuisketähti

Menneisyys: Ruusupentu syntyi urhealle Pihkasydämelle. Koko pentuaikansa hän vietti katsellen parantajaa. Hän oli päättänyt ryhtyä parantajaksi. Ruusutassu ei aluksi tajunnut, että parantajana oleminen tarkoitti muutakin kuin parantamista. Hän ei saanut tehdä pentuja.. Ei saisi edes rakastaa. Tietenkin vanhempiaan, mutta, kuitenkin. Hän kuitenkin päätti ettei halua pentutarhaan. Siis makaamaan. Ruusutassu oli oppilaana erittäin vilkas. Hän halusi pentutarhaan auttamaan kuningattaria. Hän teki päätöksen. Ruusutassu tahtoi parantajaksi. Pian, Ruusutassun saatua parantajanimensä, hänen entinen mestarinsa kuoli. Loistelehti oli kuollut. Loistelehti oli vanha ottaessaan Ruusulammen oppilaakseen. Loistelehti oli kuollut vanhuuden heikentämänä yskään. Ruusulampi sai kuitenkin pian oppilaan. Tästä alkoi Ruusulammen elämän polku.

//Tällainen on Ruusulampi! ;3
- HYVÄKSYTTY AUTOMAATTISESTI!!

Nimi: Apila YP

22.11.2017 20:46
Pelaajanimi: Apila (YP)

Nimi: Variskuura

Ikä: 15 kuuta

Skp: kolli

Klaani: Huurreklaani

Pikakuvaus: Suurikokoinen solakka yönmusta kolli valkealla rinnuksella ja sinisillä silmillä.

Ulkonäkö: Komea, suurikokoinen solakka kolli. On väritykseltään yönmusta. Kollin rinnus on valkea. Kuono ja polkuanturat ovat harmahtavat. Turkki on ohutta ja sileää. Häntä on pitkä ja ohut. Viikset ovat pitkät ja kirkkaanvalkoiset, samoin kuten kynnet ja hampaatkin. Omaa meripihkanväriset silmät.

Luonne: Oikutteleva ja uhkarohkea. On aina lähdössä mukaan. Vitsikäs ja hauska. Hänet näkee usein sama virne kasvoillaan. Tuo ympärilleen positiivista tunnelmaa. On välillä tottelematon, mutta kunnioittaa silti itseään kokeneempia. Variskuurassa on pimeämpikin puoli. Hän om todella kunnianhimoinen, ja yllyttäessä hän voi tehdä mitä vain.

Perhe:
Isä: Haukkaviilto (kuollut)
Emo: Varpussulka (kuollut)
Sisko: Lintutassu (kuollut)

Menneisyys: Molemmat vanhemmat kuolivat Variskuuran ollessa vielä pentu. Sisko kuoli koiran tappamana molempien ollessa oppilaina partiossa. Siitä Variskuuralle on syntynyt vaistomainen viha koiria kohtaan. Variskuura ei pelkää koiria, ja riippumatta koiran koosta tämä käy aina suoraan sen kimppuun koiran nähdessään. Inhoaa kotikisuja yli kaiken. Oli pentuna pieni ja heiveröinen, jonka takia häntä kiusattiin, mutta hän kasvoi suureksi ja vahvaksi, eikä häntä enää uskallettu kiusata.

-automaattisesti hyväksytty

Nimi: Apila YP

22.11.2017 20:39
Hyväksytty!

Nimi: Setri

22.11.2017 20:38
Pelaajanimi: Setri

Nimi: Aamutassu, Aamukaiku

Ikä: 7 kk

Skp: Naaras

Klaani: Aurinkoklaani

Pikakuvaus: Hopeankirjava kaunis sokea naaras.

Ulkonäkö: Hopeanharmaa todella pienikokoinen naaras, jolla on valkea vatsa ja tassut. Turkissa kulkee tummanhopeisia juovia. Silmät ovat kirkkaansiniset ja sokeat.Turkki on ohutta ja sileää. Naaras on solakka, virtaviivainen ja notkea. Nenä ja polkuanturat ovat vaaleanpunaiset. Kynnet ovat tylpät ja lyhyet.

Luonne: Ujo ja ystävällinen. Pelkää kovia ääniä. Ei saa helposti ystäviä. Haluaisi ystäviä silti. On melko yksinäinen. On kaikille aina kiltti ja mukava. On pohdiskelija, ja miettii kaikkea maailmassa. Hänet voi huomata usein istuskelemassa ja mietiskelemässä.

Perhe: Emo, Huomenkaiku (kuollut)
Isä: Ahventurkki (kuollut)
Sisko, Hallakasvo (npc-hahmo? Vaalea naaras sinisin silmin)

Menneisyys: Syntyi sokeana isälleen ja emolleen. Emo kuoli synnytyksessä. Isä hoivasi Aamupentua ja Hallapentua rakastavasti, mutta katosi eräänä yönä jäljettömiin. Aamutassu ja Hallatassu surivat isänsä katoamista pitkän aikaa. Isä ei koskaan palannut. Kukaan ei tiennyt mitä hänelle tapahtui. Sokeutensa takia Aamutassu ryhtyi parantajaoppilaaksi.

Mestaritoive: Parantaja

Muuta: Parantajaoppilas, jos mahdollista?

Nimi: Apila

22.11.2017 19:35
Hyväksytty! Lämpimästi tervetuloa Lumipyryyn!

Nimi: Ulpukka

22.11.2017 19:21
Pelaajanimi: Ulpukka

Nimi: Huhtakarva

Ikä: 19 kuuta

Klaani: Huurreklaani

Sukupuoli: naaras

Pikakuvaus: Tummanruskea naaras vihrein silmin.

Ulkonäkö:
Huhtakarva on tummanruskea turkkinen naaras kissa.
Hänellä on vihertävät silmät. Kissalla on terävät kulmahampaat. Huhtakarvan turkki on lyhyttä, sileää karvaa. Naaraan käpälät ovat vaaleat ja sirot. Huhtakarvalla on pitkä, pörröinen häntä. Hänen nenänsä on kerman valkea. Kissalla on penet tupsukorvat. Kissan toisessa etukäpälässä on syvä haava.

Luonne:
Huhtakarva on luonteeltaan ystävällinen. Hän auttaa mielellään muita. Kissa on luotetteva ja rohkea. Kun Huhtakarva valehtelee, hänen on helppoa myöntää se. Mutta onneksi Huhtakarva ei yleensä valehtele.
Sen sijaan Huhtakarvaan voi aina luottaa.
Ja vaikka joskus hän valehtelisi, hän myöntää sen helposti.

Perhe:
Emo: Kuura, kotikisu. (Kuollut)
Isä: Kuulampi, ent. Hurreklaani (kuollut)
Sisarukset: Savuhäntä, ent. Huurreklaani (kuollut)

Menneisyys: (entiset nimet)
Huhtapentu syntyi kotikisuna, mutta koska Huhtapennun isä oli klaanikissa, Huhtapennusta oli tarkoitus tulla klaanikissa. Kun Huhtapentu tuli oppilaaksi, hänen isänsä kuoli hirviön iskusta. Silloin Huhtatassu jäi orvoksi, sillä hänen äitinsä ei voinut enää huolehtia Huhtatassusta. Ja kun viimein Huhtatassusta tuli soturi, hänen äitinsä kuoli vanhuuteen. Siitä lähtien Huhtakarva on ollut pysyvästi klaanikissa.
..Ei ikinä tiedä jatkuuko Huhtakarvan suku enää pidemmälle..

Nimi: Apila

22.11.2017 07:41
Hyväksytty!

Nimi: Puuro

21.11.2017 21:20
Pelaajanimi: Puuro

Nimi: Lumituhka

Ikä: 13 kuuta

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Huurreklaani

Pikakuvaus: Pieni lumenvalkea kaunis naaras taivaansinisin silmin.

Ulkonäkö: Kaunis Lumenvalkea naaras. Lumituhka on kooltaan pieni. Hänen toinen etujalkansa on täysin tuhkanharmaa. Naaraan turkki on lyhyttä, mutta paksua ja pehmeää. Hän on rakenteeltaan solakka. Lumituhkalla on pitkät ja sirot tassut/jalat. Naaraalla on kauniit uteliaat taivaansiniset silmät. Hänellä on vaaleanpunainen nenä ja polkuanturat. Naaraalla on hyvin suipot korvat joiden päissä on pienet karvatupsut. Lumituhkan häntä on lyhyt mutta tuuhea ja tupsumainen. Hänellä on piikinterävät kynnet, mutta hampaa ovat tylpemmät.Luonne: Ystävällinen ja mukava naaras. Hän viihtyy hyvin muiden seurassa, vaikka välillä onkin aika vähäpheinen ja ujo. Naaras auttaa kaikkia mielellään parhaansa mukaan. Lumituhka on hyvin utelias ja työntää välillä kuononsa asioihin jotka eivät hänelle kuulu. Naaras on hyvin seikkailullinen ja välillä jopa villi. Naaras innostuu todella helposti. Hänen luottamuksensa saa helposti ja hänen kanssaan on helppo ystävystyä. Lumituhka arvostaa rehellisyyttä eikä mielellään valehtele kenellekkään ellei ole pakko. Naaras on kärsivällinen ja ymmärtää että kaikki tapahtuu ajallaan. Hän tahtoisi löytää itselleen ymmärtävaisen ja aidosti häntä rakastavan kumppanin.

Perhe:

Emo: Helmi, kotikisu

Isä: Kultaviiksi, Huurreklaani

Menneisyys: Lumituhka syntyi eräänä Lehtisateena vanhemmilleen pentueensa ainoana. Myöhemmin tämän ollessa vielä pentu, hän lähti salaa ulos leiristä ja tippui jokeen. Lumituhka melkein hukkui mutta hänen isänsä Kultaviiksi saapui onneksi pelastamaan hänet. Hänen emonsa syytti itseään pentunsa tapaturmasta ja ajatteli olevansa hirveä emo, ja ryhtyi sen takia kotikisuksi ja jätti Lumituhkan toisen pentue-emon hoiviin. Lumituhka ei sen takia muista emoaan miltei ollenkaan.


Nimi: potato

21.11.2017 16:37
((Teen jatkossakin hakeja mun tyypeille.))

Pelaajanimi: potato VYP

Nimi: Tuisketähti

Ikä: 26 kuuta

Skp: Naaras

Klaani: Pakkasklaani

Pikakuvaus: ((En oo varma oliko se tää))
Musta naaras sinisävyisin silmin.

Luonne: Tuisketähti on itsepäinen ja rohkea kissa. Naaraalta ei onnistu anteeksi antaminen. Yleensä kissa on jakelemassa käskyjä. Jos Tuisketähteä ei tottele ((yllätys, yllätys)) kyseinen kissa ei selviä ilman rangaistuksia. Tuisketähti uskoo vakaasti Tähtiklaaniin, sillä sai siltä 9 henkeä. Naaras haluaisi pentuja, mutta vasta varapäällikön valitsemisen jälkeen, koska kissa haluaa Pakkasklaanista vahvan. Tuisketähti pitää taisteluista. Tuisketähti on joskus kiltti, mutta vain harvoin.

Ulkonäkö: Kaunis naaras mustalla turkilla. Tuisketähden silmät ovat pyöreät, ja niissä esiintyy sinisen eri sävyjä. Kissan vartalo on lihaksikas, mutta pieni. Kuitenkin naaraalta löytyy paljon voimaa lihastensa ansiosta. Yleensä Tuisketähti on hoikka. Kissan viikset ovat valkoiset ja erottuvat muusta vartalosta selvästi. Nenä on musta. Polkuanturat ovat pohjimmiltaan vaaleanpunaiset, mutta niissä on myös mustaa. Tuisketähti omaa pitkän hännän, kynnet ja jalat. Kynnet ovat vitivalkoiset. Kissan toisessa etutassussa on pieni läikkä valkoista.

Taidot:

+ taistelu
+ nopeus

= saalistus
= uiminen

- kiipeily
- piiloutuminen

Perhe:
Emo: Ulpukkakuono (yksi klaaninvanhin)
Isä: Tuntematon klaanikissa
Siskopuoli: Ruusulampi

Menneisyys: (Puhun tällä entisillä nimillä)
Tuiskepentu syntyi myrskyisenä yönä. Ulpukkakuono oli ylpeä Tuisketassusta, joka menestyi oppilaana. Pian kokouksissa alettiin puhumaan siitä, miten hyvä päällikkö hänestä tulisi. Tuisketuuleksi päästyään, Tuisketuuli sai siskopuolen, Ruusupennun. Tuisketuulen isä oli saanut pentuja Ruusupennun emon kanssa. Pian oppilaan saatuaan, Ruusupennusta tuli oppilas. Parantajaoppilas.
Tuisketuuli koulutti oppilaansa, joka kuoli hirviön iskusta. Tuisketuuli suri oppilastaan Hunajasydäntä.
Pian Tuisketuuli nousi varapäälliköksi. Eikä kauaakaan, kun päällikkö kuoli ja Tuisketuuli nousi tilalle.

Mestaritoive=Oppilastoive

Muuta: Edellinen oppilas: Hunajasydän. Entinen päällikkö(Saanko päättää) : Raitatähti.


Eli tällainen on Tuisketähti!
-Hyväksytty automaattisesti.

Nimi: Apila

21.11.2017 09:41
Hyväksytty!

Nimi: Sysi

21.11.2017 08:56
Pelaajanimi: Sysi

Nimi: Mahlapentu, Mahlatassu, Mahlakynsi.

Ikä: 6 kuuta

Skp: Naaras

Klaani: Aurinkoklaani

Pikakuvaus: Valkea naaras rusehtavin silmin.

Luonne: Mahlapentu/kynsi on villi ja urhea naaras kissa. Mahlapentu pitää seikkailuista. Naaras osaa myös rauhoittua. Mahlapennulla on hyvä muisti. Kissa on luotettava. Hän auttaa mielellään muita. Naaras haluaisi joskus päästä käymään muiden klaanien reviireillä, mutta se ei ole koskaan ollut mahdollista.

Ulkonäkö: Mahlapentu on valkea turkkinen. Kissalla on rusehtavat silmät. Hänellä on terävät hampaat. Naaraalla on pikimustat käpälät. Mahlapennulla on lyhyet mustat silmäripset. Kissalla on vaaleat pitkät viikset. Hänen turkkinsa on pörröinen.

Perhe:
Emo: Tuulikukka, kuollut.
Isä: (tuntematon)
Sisarukset: ^^

Menneisyys: Mahlapennun vanhemmat olivat jo vanhoja kun Mahlapentu syntyi. Vähän ajan päästä syntyi taistelu. Isä joutui taistelemaan klaaninsa puolesta. Ja aikaa myöten isä kuoli taistelussa saamistaan vammoista. Mahlapennun emo kuoli myöhemmin vanhuuteen.

Muuta: ^^

Nimi: Apila

21.11.2017 06:52
Molemmat hyväksytty!

Nimi: Tähtitaivas

20.11.2017 21:34
Pelaajanimi: Tähtitaivas

Nimi: Sysitassu (Sysitaivas)

Ikä: 6 kuuta

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Pakkasklaani

Pikakuvaus: Takaraajoista halvaantunut lähes sysimusta kolli, jolla on siniset silmät.

Ulkonäkö: Sysitassun turkki on lähes kokonaan musta, mutta hänen toinen etutassunsa on sinihopeanharmaa. Turkki on melko lyhyttä ja kolli saattaakin palella kylmimpinä talviöinä. Hänen silmänsä ovat kirkkaansiniset ja lempeät. Hänen kuononsa on myös pikimusta ja korvat ovat hieman tavallista suuremmat. Sysitassulla on melko pitkät kynnet ja terävät hampaat. Hänellä on pitkä häntä, jota hän ei valitettavasti voi käyttää, sillä hän on halvaantunut jaloista, sekä hännästä. Ruumiinrakenteeltaan kolli on hoikka, sillä vaikka hän ei voi liikkua lähes ollenkaan, hän syö myös vähäisesti. Hänellä on pitkät raajat ja hänen etutassunsa ovat voimakkaat, sillä hän raahautuu eteenpäin niiden avulla.

Luonne: Sysitassu on vammastaan huolimatta luonteeltaan iloinen. Hän on avulias ja tahtoo aina olla hyödyksi. Vaikka kolli on päältä iloinen, hänen vammansa harmittaa häntä, sillä hän ei tahdo olla taakka klaanilleen. Hän uskoo Tähtiklaaniin erittäin vankasti ja hän valehtelee harvoin. Sysitassua on vaikea saada suuttumaan, koska hän on tottunut kuulemaan puhetta halvaantumisestaan. Kolli on sosiaalinen ja hyvä kuuntelija. Hän tykkää vitsailla. Sysitassu saattaa vaipua usein ajatuksiinsa pitkiksikin ajoiksi, sillä hän ajattelee paljon menneisyyttään.

Taidot: Kaikessa fyysisessä Sysitassu on erittäin huono, lukuun ottamatta pelkillä eturaajoilla tehtäviä asioita. Sen sijaan hänellä on hyvät aistit ja hyvä muisti.

Perhe: Emo: Sinisydän (kuollut)
Isä: Nopsajuoksu (Huurreklaani (jos käy))

Menneisyys: Sinisydän ja Nopsajuoksu saivat Sysitassun vahingossa. Sinisydän synnytti hänet salaa metsässä ja kertoi klaanilleen löytäneensä pennun, mutta matkalla sattui vakava onnettomuus ja kollin selkäranka katkesi, joka aiheutti halvaantumisen. Sinisydän jätti pentunsa muiden hoidettavaksi, koska muut luulivat, ettei pentu ollut Sinisydämen ja ettei tältä tullut maitoa. Sinisydän kuoli soturintehtävissä Sysitassun ollessa noin kolme kuuta vanha. Onneksi tämän sijaisemo rakasti häntä ja parantajan avulla hän selvisi hengissä halvaantumisesta huolimatta. Silti hänestä ei voi tulla soturia.

Mestaritoive: Haluaa parantajaksi, joten Ruusulampi

Muuta: Pelkää tulta ja kylmyyttä. Tahtoisi kumppanin, mutta se ei ole mahdollista, jos Sysitassu pääsee parantajaksi.

//Ymmärrän jos menneisyys ja halvaantuminen on liian "hulluja" juttuja ja ei hyväksytä.

©2017 Lumipyry - suntuubi.com