Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Liittyminen

Aiotko liittyä? Mahtavaa! Täytäthän seuraavan hakemuksen. Siniset kohdat pakollisia.

Pelaajanimi: (Nimimerkkisi, millä kuljet täällä.)

Nimi: (Hahmosi nimi. Laitathan tähän hahmosi kaikki nimet soturinimeä myöten!)

Ikä: (Hahmosi ikä. Pentu 0-6 kuuta, oppilas 6-12 kuuta, soturi 12-......)

Sukupuoli: (Kolli vai naaras?)

Klaani: (Mihin klaaniin?)

Pikakuvaus: (mitä ylläpitäjät kirjoittavat kissastasi sivuille? Esim. Harmaaraita, harmaa kolli keltaisin silmin.)

Ulkonäkö: (Hahmosi ulkonäkö seitsemällä kunnollisella virkkeellä.)

Luonne: (Hahmosi luonne seitsemällä kunnollisella virkeellä. Ei hirveän ristiriitaisia luonteenpiirteitä.)

Taidot: (Missä hahmosi on hyvä ja huono? Muista ettei hahmosi voi olla paras kaikessa!)

Perhe: (Jokaisella kissalla on ollut vanhemmat. Jos he ovat kuolleet, laitathan senkin tähän.)

Menneisyys: (Jokaisella kissalla on menneisyys, ellet aloita vastasyntyneestä pennusta. Tähän viisi lausetta.)

Mestaritoive: (Jos hahmosi on oppilas, ketä toivot tämän mestariksi?)

Muuta: (Vielä jotain muuta?)

-----------------------------------------------------------------------------------------

Parantajaoppilaspaikkojen tilanne:

Pakkasklaani: varattu

Kuuklaani: varattu

Aurinkoklaani: varattu

Yöklaani: varattu

Huurreklaani: vapaa

----------------------------------------------------------------------------------------

Ja vielä, etteivät klaanit täyttyisi esim.sokeista:

Sokeita kissoja 1/8

Puolisokeita 0/12

Kuuroja 0/8

Puolikuuroja 0/10

Fyysisesti pysyvästi vammautuneita 1/6

-----------------------------------------------------------------------------------------

Klaanien tilanne: (ettei vain yksi klaani tulvisi väkeä ja muut huljuisivat tyhjinä)

Pakkasklaani: TODELLA TÄYNNÄ

Kuuklaani: Kissoja kaivataan!

Aurinkoklaani: Kissoja kaivataan!

Yöklaani: Kissoja kaivataan!

Huurreklaani: Hyvin mahtuu!

Vieraskirja  1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Apila YP

21.01.2018 13:52
Hyväksytty, tervetuloa joukkoon!!! :)

Selventäisitkö vielä, olivatko Hangen vanhemmat siis kulkukissoja tai erakoita?

Nimi: Sydän

21.01.2018 12:15
Pelaajanimi: Sydän

Nimi: Hanki

Ikä: 17kk

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Kotikisu

Pikakuvaus: Pienikokoinen vaaleanruskea naaras tummansinisin silmin.

Ulkonäkö:
Hanki on vaaleanruskea turkkinen solakka naaras kissa. Hänellä on tummansiniset pistävät silmät. Kissa on terävine hampaineen ja lyhyin kynsin aikamoinen vastus. Naaraalla on pikimustat käpälät. Hänellä on valkoiset korvan päät. Hanki on muuten täysin rusehtava. Kissalla on lyhyet tassut. Naaraalla on myös harmaan sävyiset viikset ja vaaleanpunainen kuono.

Luonne:
Hanki ei pidä klaanikissoista eikä erakoista. Hän ei ystävysty helposti kenenkään tuntemattoman kanssa. Hanki ei kuitenkaan ole ilkeä muita kohtaan. Hän on joskus hiukan ujo. Jos Hanki ei saa olla rauhassa kun tämä niin tahtoo, hän saattaa jopa käydä ystävänsä päälle. Yleensä Hanki kuitenkin on yksin eikä päästä ketään käymään pienessä kopissaan jonka kaksijalat rakensivat. Kissa pelkää pimeää ja menee aina aikaisin nukkumaan ettei 'möröt' nappaa häntä. Naaras viihtyy omissa oloissaan eikä kaipaa yleensä seuraa.

Perhe:
Emo: Loiste, elossa (?)
Isä: Kukka, kuollut
Sisarukset: ^^

Menneisyys:
Syntyi isälleen ja emolleen 17 kuuta sitten. Hän oli hyvin ujo pentuna. Hänen isänsä kuoli kun Hanki oli 4kk. Emo huolehti Hangesta ja kasvatti tästä taistelijan. Emo rakasti tätä ja halusi varmistaa ettei Hangelle kävisi mitään joten emo päätti jättää Hangen kaksijaloille ja itse menisi asumaan viereiseen kaksijalkalaan jotta voisi tulla käymään välillä Hangen luona.

Muuta: ^^

Nimi: Apila YP

05.01.2018 19:11
Hyväksytty!^^

Nimi: Tunnus

05.01.2018 18:47
Pelaajanimi: Tunnus

Nimi: Iskupentu, Iskutassu, Iskupisara

Ikä: 5 & kolme neljäsosa kuuta

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Yöklaani

Pikakuvaus: Epänormaalin suurikokoinen kolli, tummanharmaan sinertävällä turkilla, jossa on valkoista ja jäänsinisillä silmillä.

Ulkonäkö: Iskupisara on suurimmalta osalta tummanharmaan sinertävä kolli. Hän on epänormaalin isokokoinen ja lihaksikas, vaikka omalla tavalla sirokin. Iskupisaralla on epänormaalin leveät ja voimakkaat jalat ja muutenkin kollin koko ruumis on vahva. Kollin turkki on paksua, vettä hylkivää ja kylmältä ilmalta suojaavaa. Turkin laatu on karheaa, mutta rinnan turkki on silkinpehmeää. Turkki on melko lyhyttä, mutta tiivistä. Kollin turkissa on myös valkoista, rinta, korvat, käpälät ja häntä ovat kokonaan lumenvalkeat. Kollin jalat ovat pitkät ja sirot, vaikka samalla lihaksikkaat. Iskupisaran käpälät ovat suuret ja kynnet ovat läpikuultavan pitkät ja terävät. Kollin häntä on vain pelkkä töpö, joka on sekin aika pieni, mutta hyvin tyyhea ja muistuttaa kaniinin töpöhäntää. Iskupisaran rinta on siis tosiaan valkoinen ja tämä valkoinen alue menee niskankin päälle ja tekee vähän niin kuin pannan kollin aulan ja niskan ympärille, mutta tämä valkoinen alue jatkuu vielä etutassuen väliin ja loppuu siihen. Kollin pää on sopusuhtainen vartaloon nähden. Hänen kuononsa on lyhyt, mutta ohut ja nenä sen päässä musta, kuten polkuanturatkin. Hampaat puhtaanvaleat ja piikinterävät. Kieli epänormaalin ruusunpunainen. Iskupisaran silmät ovat jäätävän jäänsiniset ja pysähdyttävät. Kollin soturinimin pääte tulee niiden väristä. Korvat ovat kolmionmalliset ja teräväkärkiset, viikset lyhyet ja valkoiset.

Luonne: Iskupisara on teräväkielinen ja jääräpäinen kissa, joka ei mieluusti kuuntele muita, eikä toimi ohjeiden mukaan. Hän ei pidä pennuista ja pitää rakkautta, vaikka rakastaa sisartaan yli kaiken, mutta muuten pitää rakkautta heikentävänä tekiänä. Kolli ei pelkää melkein mitään ja ryntää taisteluun kärkinenässä jos siihen mahdollisuus tulee. Vaikka kollia voi luula tyhmäksi, eihän ole tyhmä vaan yllättävän viisas. Hän pitää ilkeistä juonista, jekuista ja muista samantapaisista ja sen vuoksi hänellä on mustahuumorintaju, ja hän saattaa jopa leikitellä kuoleman kanssa vitseissään, mikä saattaa järkyttää monia. Iskupisara ei ole kenellekkään uskollinen, ei edes päälikölle. Kolli uskoo Pimeyden metsää ja pitää 'mahtavaa' Tähtiklaania pelkkänä hölynpölynä. Iskupisara ei pelkää miten häneen suhtaudutaan vaan ilmoittaa mielipiteensä selkeästi, jopa käskevästi kaikille. Kolli rakastaa valtaa ja on kunnianhimoinen ja havittelee itselleensä päälikön paikkaa. Hän ei toimi hätiköidysti vaan ensin tutkien vihollisen heikkouksia ja muuntaen hänen vahvuudet itselleensä vahvuudeksi. Iskupisara on hurja taistelia ja tappaa mielellään todistaakseen voittonsa. Kolli ei tahdo kumppania tai mitään pentuja jotka pyörisivät jaloissa aina tiellä. Hän tahtoo olla vahva, pelottava ja kunnioitettu kissa kaikkien klaanien reviireillä jonakin päivänä. Iskupisara on armoton, kylmäverinen tappaja, jota on mahdoton pidellä aisoissa. Hän piilottaa tunteensa toisilta, paitsi puhdasta raivoa. Kolli ei suutu helposti, mutta jos suuttuu saattaa hän käydä, jopa oman klaanitoverinsa päälle ja tehdä tälle syviäkin haavoja. Iskupisarasta saattaa joskus tulevaisuudesta tulla mielenvikainen kissa, joka vain tahtoo kylvää pahaa ja kuolemaa. Iskupisara ei ystävysty helposti muiden kanssa, eikä hän edes tahto ystävystyä kenenkään heikon kanssa, vain itsensäkaltaisten kanssa.

Taidot:
+ Voittamaton taistelia, mahdoton melkein voittaa1
+ Erittäin voimakas
+ Yllättävän ketterä ja sulavaliikkeinen
+ Vahva kunto
+ Nopea juoksija ja erinomainen loikkija
+ Hyvin terävä näköaisti
+ Hyvä tasapaino
- Kehno saalistaja
- Huono puihin kiipeämään
- Huono astelemaan hiljaa tai piilossa
- Ei osaa uida tai kalastaa
- Heikko kuuloaisti ja aika kehno hajuaistikin
- Ystävystyminen toisten kanssa

Perhe:
Isä: Vahvakäpälä (Kuollut, Tähtiklaani by kettu)
Emo: Varjoutu (Kuollut, Tähtiklaani by kettu)
Sisko: Kaunokaispentu, - tassu, - hiutale - kauniin valkea pienikokoinen naaras, jolla on harmaita pilkkuja selässä ja siniset silmät (Elävä, Yöklaani)
Veli: Ukkospentu (Kuollut, Tähtiklaani by viheryskä)

Menneisyys: Iskupisara suntui ihan normaalisti Yöklaaniin, Ukkospennun ja Kaunokaispennun kanssa. Kolli sai nimensä siitä, kun heti ensimmäisenä iski etukäpälällään Ukkospentua kasvoille.
He elivät kuun onnellisina ja iloisina, mutta Ukkospentuun iski viheryskä, joka vei kollin veljen kahden päivän kuluttua. Iskupisara järkyttyi ja hänen luonteensa alkoi muuttua iloisesta ja onnellisesta nykyiseen luonteeseen. Kun Varjoutu huomasi tämän hän hylkäsi Iskupisaran ja Iskupisara muuttui vain entisestään vihan korventamaksi. Onneksi hänellä oli vielä isänsä ja siskonsa, jotka tukivat häntä missä tahansa. Kettu kuitenkin hyökkäsi leiriin ja Vahvakäpälä puolusti pentujaan viimeisen hengenvetoon saakka, vaikka Varjoutu ei välittänyt Iskupisarasta emo suojeli Kaunokaispentua ja menetti sen vuoksi henkensä. Vaikka Iskupisara oli erkaantunut Varjoudusta, tämän menetys oli tälle raskas ja vielä isänsä kuolema päälle. Kolli alkoi vihata elämää ja muuttui ilkeämmäksi. Kollin pitää vain elämänilossa tämän sisko Kaunokaispentu, joka on kollille ainoa oikea ystävä ja päivänpaiste, jota hän rakastaa ylikaiken ja tekee tämän puolesta mitä vain.

Mestaritoive (tulevaisuudessa): Lumihalla

Muuta: Kollilla on möreä ääni.

Nimi: Apila YP

03.01.2018 10:40
Hyväksytty!

Nimi: Marzima

02.01.2018 17:04
Pelaajanimi: Marzima

Nimi: Kaurisrinta

Ikä: 14 kuuta

Skp: naaras

Klaani: Kuuklaani

Pikakuvaus: Punaruskea naaras ruskeilla silmillä

Ulkonäkö: Punaruskea naaras, jolla on ruskeat silmät. Naaras on todella tuuhea, joskus häntä kutsutaankin Pehmeäksi Kauriiksi, joka on kuin haukkumanimi. Kaurisrinta on todella lyhyt, mutta hän hyppii helposti. Silmät ovat soikeat, ja suuret. Kynnet ovat lyhyet, mutta niillä on helppo raapia. Maha on harmaa, sanoisinko vaaleanharmaa. Korvat ovat tosi suipot, ja isot. Viikset ovat aika lyhyet.

Luonne: Huomion haluinen naaras, usein jää yksin. Ujo, yleensä päällokölle ja sotureille. Vaikka Kaurisrinta on ujo, hän on taisteluissa kova. Erittäin ystävällinen, lukuunottamatta tausteluja. Ainoa kehu jota naaras saa on "Nam, metsästit hyvän saaliin". Käy yöllä ulkona, jos päivä oli ilkeä. Yrittää saada ystäviä.

Taidot:

Saalistus+
Jäljitys+

=Taistelu

-Kiipeily
-sosiaallinen toiminta


Perhe:

Isä: Siipikorpi (kuollut by yöklaanin soturi
Emo: Aamupaju (kuollut by yöklaanin soturi
Isoveli: Leijonakorppi (kuollut by ei tiedetä

Menneisyys: Kaurisrinta syntyi pieneen perheeseen, jossa oli hänen oppilasveljensä Leijonakorppi. Hän kuoli kun Kaurisrinta oli 4 viikkoa. Isä ja emo olivat taistelussa ja kuolivat. Oppilaana naaras ei kuunnelut mestariaan. Hän oli yksinäinen. Saalistusretkellä naaras kolautti päänsä kiveen, ja tuli puolikuuroksi.


Muuta: puolikuuro. Haluaa oppilaan. Ja kumppanin, ja pentuja


//tosi seko

Nimi: Potato YP

02.01.2018 15:14
Pelaajanimi: Potato (YP)

Nimi: Yökaste

Ikä: 24 kuuta

Skp: Naaras

Klaani: Pakkasklaani

Pikakuvaus: Pikimusta solakka naaras.

Ulkonäkö: Yökaste on pikimusta naaras. Kooltaan hän on normaalikokoinen ja solakka. Naaraan anturat, viikset ja kynnet ovat mustat. Naaraan silmät ovat tummansiniset. Kissan turkki on keskipitkä, ja pehmeä. Yökasteen oikea etutassu on valkoinen. Naaraan jalat ovat pitkät. Yökasteen häntä on pitkä ja tuuhea. Yökasteen silmät ovat pyöreät.

Luonne: Yökaste on sähäkkä naaras. Hän välittää vain itsestään. Yökaste pitää kuitenkin pennuista. Niitä hän kohtelee lempeästi. Yökasteeseen on vaikea ystävystyä, ellei Yökaste itse tee aloitetta. Naaras on itsepäinen ja tekee päätöksensä itse. Yökaste haluaisi päälliköksi, mutta ei usko sen olevan mahdollista.

Taidot:

+Nopeus
+Taistelu
+Kiipeily

=Saalistus r
=Jäljitys

-Uiminen
-Yrttitieto

Perhe:

Emo: Pilvikynsi:Mustavalkoinen naaras tummansinisin silmin. (kuollut by vanhuus)

Isä: Metsämieli: Ruskea kolli vaaleansinisin silmin. (kuollut by taistelu)

Menneisyys: (entiset nimet)
Yöpentu syntyi tavalliseen perheeseen keskellä lehtisadetta. Hänen emonsa kuoli, kun Yöpentu oli 4 kuuta. Silloin Yöpentu masentui. Masentui, ja oli masentuneena siihen asti, kunnes täytti 8 kuuta. Silloin Metsämieli auttoi Yötassua koulutuksessa.
Kun Yökaste oli ansainnut soturinimensä, käytiin taistelu. Siinä taistelussa Yökasteen isä Metsämieli kuoli.

Mestaritoive=oppilastoive

Muuta: Yökaste haluaisi pentuja, mutta uskoo ettei kukaan pidä hänestä.

-Automaattisesti hyväksytty!

Nimi: Apila YP

01.01.2018 14:50
Hyväksytty!

Nimi: Sysi

01.01.2018 14:31
Pelaajanimi: Sysi

Nimi: Hunajatassu

Ikä: 12 kuuta

Skp: Naaras

Klaani: Yöklaani

Pikakuvaus: Valkea pienikokoinen naaras vihertävän silmin.

Asema: Parantajaoppilas

Luonne:
Ystävällinen ja rauhallinen. Hyvin luottavainen naaras kissa. Haluaisi isona parantajaksi. Tykkää seikkailla. Kissa on hyvin utelias. Naaras haluaisi joskus päästä seikkailemaan niin kauas kuin silmä kantaa mutta ei saa. Rakastaa katsella yötaivasta. Pitää uusista ystävistä. On uskollinen klaanilleen ja uskoo Tähtiklaaniin. Kissa ei pidä valehtelemisesta. On huono valehtelemaan. Hunajatassu pelkää kettuja. Hunajatassu ei yleensä mokaile tai vahingoita ketään.

Ulkonäkö:
Vihertävät silmät. Pienikokoinen vartalo. Pitkä ja pörröinen häntä. Pienet ja tarkat korvat. Lyhyet kynnet. Terävät kulmahampaat puremista varten. Vaaleanpunainen kuonon pää. Vaaleat viikset. Sileä valkea turkki.

Taidot:

Hyvä:
-Kiipeily
-Ketteryys
-Hajuaisti
-Saalistaminen

Huono:
-Taistelu
-Kynsiminen
-Vaaniminen

Perhe:
Emo: Sysiloimu, kuollut.
Isä: Kaurajalka, kuollut.

Menneisyys:
Hunajapentu oli hyvin yksinäinen naaras kissa. Hän pelkäsi että hänen enonsa ja isänsä jättäisivät hänet yksin. Mutta niin ei käynyt. Sen sijaan kun kuut kuluivat, isä alkoi sairastella ja viimein kun Hunajapentu oli kuusi kuuta, isä kuoli vakavaan sairauteen josta ei ollut muuta tietoa kuin että se oli tappava sairaus. Emo huolehti Hunajatassusta siihen saakka kun Hunajatassu oli 8 kuuta. Silloin emonkin oli aika siirtyä Tähtiklaaniin. Kun Hunajatassun vanhemmat olivat kuolleet, hän on ollut aika yksinäinen, mutta yrittää löytää uusia ystäviä.

Muuta: Hunajatassu kaipaa ystäviä!

Nimi: Apila YP

01.01.2018 13:25
Hyväksytty! Tervetuloa Lumipyryyn!

Nimi: Susi

01.01.2018 13:07
Pelaajanimi: Susi. Liikun myös joissain paikoissa nimimerkillä Siiri tai Perho.

Nimi: Susihäntä

Ikä: 32 kk

Skp: Kolli

Klaani: Pakkasklaani

Pikauvaus: Todella suuri harmaa takkuturkkinen kolli.

Ulkonäkö: Todella suurikokoinen kolli. Turkki on harmaa. Selässä se on tummanharmaata, ja vaalenee vatsaa kohden. Turkki on takkuista, ja keskipaksua. Häntä on todella paksu. Polkuanturat ovat vaaleanpunaiset. Silmät ovat kirkkaankeltaiset. Viikset ovat pitkät. Omaa pitkän arven huulessaan. Kynnet ovat todella terävät, ja pikimustat.

Luonne: Ystävilleen ja tutuille mukava ja suojeleva. Muuten häntä ei kiinnosta mitä muut ajattelevat. Hän on oman tiensä kulkija. On muita klaaneja kohtaan vihainen, ja suojeleva ja uskollinen klaanilleen. Haluaa päälliköksi, ja tekee mitä vain sen eteen. Ei pelkää mitään. Hän punoo aina ovelia suunnitelmia. Saattaa jopa ryhtyä petturiksi, jos ei pääse päälliköksi.

Perhe:
Emo: Keltasilmä (kuollut. Synkän Metsän kissa.)
Isä: Terähammas (kuollut Synkän Metsän kissa.)

Menneisyys: Susihäntä syntyi ainoana pentuna kahdelle ilkeälle kissalle. Pentu oli ainoa, jota emo rakasti ja hoivasi. Isä ja emo erosivat Susihännän ollessa 4 kuuta vanha. Isä oli tappanut monta kissaa, muun muassa ennen Tuisketähteä olleen varapäällikön(käviskö?) Ja sen takia hänet karkoitettiin ja hän kuoli koiran tappamana kaksijalkalassa. Emo suuttui silti vaikka olikin eronnut kumppanistaan, ja tappoi erään soturin. Sen takia hänetkin karkoitettiin, ja hön kuoli hukkuen järveen, jonnr putosi. Kaikki ensin epäilovät Susihäntääkin pahaksi, mutta häntä kunnioitettiin, koska hän pelasti kerran pennun joka oli tippunut jokeen. Siksi Susihäntää ei epäillä enää. Silti vanhemmat käyvät välillä Susihännän unissa.

Nimi: Apila YP

29.12.2017 18:34
Pelaajanimi: Apila (YP)

Nimi: Lumihalla

Ikä: 18 kk

Skp: kolli

Klaani: Yöklaani

Pikauvaus: Pieni vitivalkoinen hoikka kolli kirkkaansinisin silmin.

Ulkonäkö: Vitivalkoinen komea kolli. On ruumiinrakenteeltaan pieni, hoikka ja solakka. Tämän jaloissa on kumminkin hirmuisasti voimaa. Omaa kirkkaansiniset silmät. Kuono ja polkuanturat ovat vaaleanpunaiset. Turkki on ohutta, sileää ja pehmeää. Myös häntä on karvoitukseltaan ohut. Omaa todella pitkät ja terävät valkoiset kynnet.

Luonne: Ilkeä ja häijy. On tehnyt pennusta asti kiusaa kaikille. Ei koskaan kuuntele ohjeita. Inhoaa muita klaaneja yli kaiken. Ei osaa toimia ryhmässä, ja pomottelee usein muita. Ei pelkää mitään eikä ketään. Rakastaa taistelemista. Ei aio koskaan hankkia pentuja, ja inhoaa pentuja. Ei yleensä kunnioita ketään. Suuttuu ja "niksahtaa" helposti, ja on sillä tavalla hieman mielenvikainen.

Perhe:
Emo: Kuiskesielu (kuollut by sairaus)
Isä: Mäyräraita (kuollut by Lumihalla)
Veli: Nopsatassu (kuollut by Lumihalla)

Menneisyys: Syntyi tavalliseen perheeseen, mutta inhosi kaikkia jo pienestä pitäen. Veli kiusasi häntä aina koska hän oli niin pieni. Oppilaana tämä lopulta raivostui, ja ajautui taisteluun veljensä kanssa. Ihme kyllä, Lumihalla voitti, ja SURMASI VELJENSÄ. Kaikki saivat tietää, muttei Lumihallaa karkoitettu, koska rakastavainen emo otti syyt niskoilleen, ja väitti että hän oli käskenyt Lumihallan tehdä sen. Silti kaikki pitivät häntä "pienenä petturina."
Myöhemmin Lumihallan emo kuoli sairauteen.
Isä kutsui Lumihallaa myös pieneksi petturiksi, jonka takia jostakin niksahtanut Lumihalla tappoi tämänkin. Tällä kertaa Lumihalla valehteli klaanille, että Aurinkoklaanilainen tappoi tämän. Tapausta mentiin selvittämään Aurinkoklaanin kanssa, ja totuus selvisi. Lumihallaa alettiin kutsumaan "valkoiseksi valehtelijaksi."
Lumihallaa ei karkoitettu vain siksi, että muut klaanit pitivät muutoin hieman heikkoa Yöklaania pelottavana vain siksi, että heidän pienin soturinsakin pystyi tappamaan suuren kissan, ja Yöklaania alettiin sen ansiosta pitämään vahvana.

Muuta: Hieman ihastunut Lumikkoturkkiin.

Nimi: Apila YP

28.12.2017 14:25
((TUTUSTU HARMAASIIPEEN!!))

Pelaajanimi: Apila (YP)

Nimi: Harmaasiipi

Ikä: 24 kk

Skp: Kolli

Klaani: Aurinkoklaani

Pikakuvaus: Harmaankirjava komea kolli vihrein silmin.

Ulkonäkö: Haaleanharmaa komea kolli. On todella suurikokoinen ja lihaksikas. Omaa kirkkaanvihreät silmät. Turkki on hieman pörheää, ja takkuista. Häntä on keskipaksu. Kollin käpälät ja hännänpää ovat valkeat. Tämän lavoissa on pienet tummanharmaat täplät, jotka muistuttavat linnun siipiä. Siitä Harmaasiipi sai soturinimensä. Polkuanturat ja nenä ovat vaaleanpunaiset. Kynnet ovat pitkät, terävät ja valkeat.

Luonne: Helposti suuttuva. Puolustaa kunniaansa aina tosissaan. Ei siedä niitä, jotka häntä tai hänen sukuaan pilkkaavat. Hän ei koskaan osaa tehdä mitään "puoliteholla." Hän tekee kaiken joko täysillä, tai sitten ei tee ollenkaan. Jos joku on hänelle tehnyt jotain, hän kostaa aina. Hän ei osaa antaa anteeksi. Ei ole seurallinen persoona. On hyvä puhumaan ja saamaan muut puolelleen. Haluaa olla arvostettu soturi, ja se "johtaja". Ei rakastu helpolla. Mutta kun löytää joskus sen oikean, kohtelee tätä lempeästi, ja suojelee tätä kaikelta. Rohkea, muttei uhkarohkea. On fiksu ja tietää aina oman parhaansa. Ajattelee usein vain itseään. On hyvä valehtelija.

Perhe:
Isä: Leijonahuuto (kuollut. Oli kunnioitettu soturi.)
Emo: Tuulentoive (kuollut.)
Isäpuoli: Neulasturkki (kuollut.)
Sisarpuoli: Lumituuli (elossa)

Menneisyys: Harmaasiipi syntyi ainoana pentuna Leijonahuudolle ja Tuulentoiveelle. Leijonahuuto oli arvostettu soturi, ja ajateltiin että Harmaasiivestäkin tulisi suuri soturi kuten isästänsä. Heidän suvussaan virtasi suuren päällikön veri.
Syttyi taistelu Aurinkoklaanin ja Yöklaanin välillä, jonka Aurinkoklaani voitti. Taistelussa Leijonahuuto sai kuitenkin surmansa. Kaikki surivat soturin kuolemaa pitkään.
Tuulentoive oli murtunut kumppaninsa kuolemasta. Hän ei enää lellinyt pentuaan, vaan alkoi pikkuhiljaa vihaamaan tätä. Päivä päivältä Harmaasiipi alkoi muistuttamaan enemmän Leijonahuutoa.
Tuulentoive löysi uuden kumppanin, Neulasturkin. He saivat pentuja. Valitettavasti kaksi kolmesta pennusta kuoli, samoin kuten Tuulentoive. Henkiin jäänyt pentu nimettiin Lumipennuksi. Neulasturkki helli Lumipentua, eikä välittänyt Harmaa"tassusta" laisinkaan. Harmaasiipi oli murtunut. Hän oli menettänyt molemmat vanhempansa.
Soturiksi tullessaan Lumipentu sai nimen Lumituuli, emonsa kunniaksi. Kaikki tuntuivat muistavan vain Tuulentoiveen ja Neulasturkin rakkaustarinan ja pennut, eivätkä lainkaan Leijonahuutoa ja Harmaasiipeä.
Harmaasiipi ei kestänyt sitä, miten Neulasturkku kohteli tätä, ja lopulta surmasi tämän. Kukaan ei koskaan löytänyt Neulasturkin ruumista, eikä saanut tietää murhaajaa. Monet luulivat hänen ryhtyneen erakoksi.


Nimi: marmelady

18.12.2017 16:50
Ulkonäkö on aika tavallinen se on siis valkea mahasta.Harmaa kissa.Sillä on tummanharmaita raitoja harmaalla alueella.Vaalean siniset silmät.Soturina sille tulee pitkät viikset.Tosi pitkät ja terävät kynnet joita se suojaa.Korvien sisällys valkoinen.Onko hyvä?

Nimi: marmelady

18.12.2017 16:26
En tajunnu tota nimi juttua

Nimi: Apila YP

18.12.2017 16:08
Valitettavasti ei hyväksytty. Ulkonäössä pitäisi olla vähintääm 7 lausetta, samoin kuten luonteessakin. Ja voisitko mahdollisesti kirjoittaa hakemuksen soturinimellä? Kissat eivät kutsu toisiaan nimien etuosilla.
Ei tarvitse uusia hakemusta, kunhan kirjoitat lisää luonnetta ja ulkonäköä tänne.

Nimi: marmelady

18.12.2017 14:08
Pelaajanimi:marmelady
Kissannimi:TiukuPentu->Tiukutassu->Tiukutaival
Skp:Kolli
Ikä:5 kuuta
Klaani:pakkasklaani
Pikakuvaus:Harmaa kolli jolla on siniset silmät

Ulkonäkö:Harmaa kolli jolla on tummanharmaita raitoja.Hänellä on valkoinen maha.Hänellä on pienen pieni nöpönenä.Soturina tiuvulla on pitkät viikset.Hänellä on pitkät kynnet mutta ne
ei näy.

Luonne:Tosi utelias pentuna.Hän ärsyntyy helposti.Hän on muuten kiltti.Hän sähisee vieraille kissoille eniten kotikisuille.Hän rakastaa taisteluja.Tiuku on inhoaa eniten aurinkoklaania.Tiuku on aina valmis auttamaan naaraita.

Taidot:Tiuku on nopea ja vikkelä.Hän on huomaamaton.Hän on huono puremaan.

Perhe:
Isä:RimaKuu
Äiti:TuliTaival(Kuolee pian)
Isosisko:TinjamiTassu
Pikkusisko:Tiikeripentu(kuolee pian)
Isoisä:Toukkakuu(kuollut)
Isoäiti:Tinjamikynsi

Aloitan vastasyntyneestä

Nimi: Apila YP

08.12.2017 16:09
Hyväksytty! Tervetuloa Lumipyryyn!

Nimi: Jezkebel

08.12.2017 15:59
Pelaajanimi: Jezkebel

Nimi: Kostotassu (Kostokynsi)

Ikä: 7 kuuta

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Kuuklaani

Pikakuvaus: Musta kolli valkoisilla laikuilla ja vihreillä silmillä.

Ulkonäkö: Kostokynnellä on pitkä turkki mikä hylkii vettä ja pitää kylmän loitolla. Turkki on pohjaväriltään musta, mutta siinä on valkoisia laikkuja/täpliä. Sen mistä kollin pystyy helposti tunnistamaan on, että yksi näistä laikuista on hänen oikean silmänsä ympärillä ja se onkin ainoa täplä hänen naamassaan. Oikean korvan pää ja vasen korva ovat kollilla valkoiset. Kuono on myös valkoinen ja nenä on musta. Silmäthän hänellä ovat vihreät. Häntä hänellä on tuuhea ja normaalipituinen. Sekin on kokonaan musta lukuunottamatta hännän päätä mikä on valkoinen. Kostokynsi on ruumiinrakenteeltaan roteva ja lihaksikas, mutta hän on kuitenkin ketterä. Rotevuus ja lihaksikkuus ei myöskään näy hänen paksun ja pitkän turkkinsa alta vaan saa hänet näyttämään sulavalinjaiselta. Hampaat eivät ole terävät, mutta Kostokynnen kynnet kyllä ovat ja ne tekevät pahaa jälkeä.

Luonne: Kostokynsi vaikuttaa aluksi hieman tylyltä ja tiuskivalta kissalta, mutta kun hänet oppii tuntemaan, voi huomata kollin olevan todella lempeä. Hän ei satuttaisi kärpästäkään. Hän ei välttämättä vaikuta ystävälliseltä ulkoapäin, mutta tämän kollin sydän on pelkkää kultaa. Hän yrittää aina tehdä oikeita ratkaisuja, mitkä auttaisivat mahdollisimman montaa kissaa ja ystäviensä eteen tekee mitä tahansa, vaikka joutuisikin rikkomaan soturilakia, kunhan itse uskoo tekevänsä oikein. Raakalaisuuksiin hän ei ryhdy. Tappaminen on hänen mielestään väärin ja muiden satuttamista, fyysisesti ja henkisesti, kolli välttää parhaansa mukaan. Kostokynsi yrittää olla huolellinen ja tunnollinen annettujen tehtäviensä kanssa, mutta innostuessaan kollista tulee villi ja tämä yleensä johtaa sekasortoon ja kaaokseen. Näin ei kuitenkaan tapahdu useasti, koska Kostokynsi osaa pitää itsensä kurissa. Hän ei vakavan tilanteen tapahtuessa joudu paniikkiin vaan pysyy kylmän rauhallisena ja osaa ajatella tilanteen kannalta järkevästi.

Taidot: Kostokynsi muistaa yrtit ja niiden käyttötarkoitukset, ylipäätään kaiken minkä parantajan pitäisikin osata, hyvin. Hän on myös viisas ja terävä päästään. Metsästäminen ja äänettömästi kulkeminen onnistuu kollilta myös hyvin. Hän on hyvä ottamaan tilanteen haltuun ja toimimaan johtohenkilönä tarvittaessa. Taisteleminen ei kuitenkaan kuulu tämän vahvuuksiin. Eikä lujaa juokseminenkaan.

Perhe: Lumisulka (Tähtiklaani) ja Yöpyörre (Tähtiklaani).

Menneisyys: Kostokynsi syntyi edellisen Kuuklaanin sotureille Lumisulalle ja tuon kumppanille Yöpyörteelle. Tämän vanhempia olitiin kuitenkin erottamassa klaanista oppilaan tappamisen takia, mutta juuri ennen heidän erottamistaan Kostokynsi syntyi. Vanhemmat antoivat pennulleen nimeksi Kostopentu ja klaanista lähtiessään he uhosivat, että Kostopentu tulisi vielä tuomaan tuhoa Kuuklaaniin. Koko pentuajan erakkona eläessään ja ilkeiden vanhempiensa alaisena pentu vannoi ettei hänestä ikinä tulisi samanlaista kissaa kuin mitä vanhemmistaan. Tähtiklaani soikin tälle siunauksen ja auttoi pennun pakoon ja takaisin Kuuklaanin alueelle. Hänet otettiin klaaniin ja nimitettiin virallisesti tuon pennuksi. Valkotähti oli kysynyt, että olisiko Kostokynsi halunnut muuttaa nimeään, koska se ei enää sopinut Kostokynnelle, mutta kolli oli kieltäytynyt ja sanonut, että haluaisi muistaa edes jotenkin vanhempiaan joten hän piti heidän antaman nimensä.

Mestaritoive: Marjajuova

Muuta: Kostotassu siis parantajaoppilaaksi vaikka kirjoitinkin hakemuksen parantajanimellä.

Nimi: Apila YP

07.12.2017 21:06
Muuten hyväksytty, mutta Valkotähti ei voi olla Aropennun isä. Se on minun hahmoni, etkä kysynyt siihen lupaa. Jos otat valmiin npc-hahmonkin hahmosi sukulaiseksi, muistathan kysyä siitäkin ylläpidolta kiitos :3 voit ilmoittaa chatissa vaihtoehtoisen isän hahmollesi.

Nimi: Coco

07.12.2017 12:02
Pelaajanimi: Coco

Nimi: Aropentu, Arotassu, Arosiipi

Ikä: 4 kk

Skp: kolli

Klaani: Kuuklaam

Pikakuvaus: täplikäs ruskea-valko kirjava kolli vihrein silmin.

Ulkonäkö: ruskeavalkonen kolli. Vatsa, otsa, suunympärys ja käpälät valkoiset. Muu harmaanruskeaa. Harmaanruskeassa turkissa on tummanruskeita, mystia ja harmaita täpliä. Silmät on kirkkaanvihreät. Kolli on pienikokoinen. Häntä on pitkä ja ohut. Todella nopea.

Luonne: rohkea ja oikeudenmukainen. Uhkarohkeakin välillä. Mukava ja ystävällinen. Suuttuu helposti. Ei ole kauaa vihainen. Ei siedä muita klaaneja tai kotikisuja. Tiuskii harvoin. Kunnioittaa itseään vanhempia.

Perhe: isä: Valkotähti
Emo: Viimasydän.

Mestaritoive oppilaana: Valkotähti

Menneisyys: Syntyi vahingossa isälleen ja emolleen. Valkotähti ei rakastanut Viimasydäntä. Viimasydän kuoli sairauteen. Haluaisi isänsä huomiota. Muttei saa.


Nimi: potato YP

06.12.2017 12:38
[[KUUTAMOSYDÄMEN ESITTELY!!]]

Pelaajanimi: potato YP

Nimi: Kuutamosydän

Ikä: 21 kuuta

Skp: Naaras

Klaani: Kuuklaani

Pikakuvaus: Kaunis kuunharmaa naaras mustin tassuin.

Ulkonäkö: Kuutamosydän on pieni, solakka, ja virtaviivainen. Hänen turkkiinsa on kuunharmaa, ja hänen tassunpäänsä ovat mustat. Naaraan silmät ovat mantelinmuotoiset ja siniset. Kuutamosydän omaa pitkät jalat, kynnet ja hännän. Kissan viikset ovat lyhyet ja valkoiset. Myös kynnet ovat valkoiset. Kuutamosydämen turkki on laadultaan pehmeää ja puolipitkää.
Kuutamosydän omaa pyöreät kasvot. ((Mutta kuono ei ole 'lättänä')) Lisäksi hänellä on lovi korvassaan.

Luonne: Iloinen ja pirteä naaras. Kuutamosydän on uskollinen ja hän ystävystyy helposti. Kuutamosydän löytää aina kaikesta jotain hyvää. Hän antaa myös aina positiivista palautetta. Naaras on fiksu, eikä hän mene helposti lankaan. Kuutamosydän on energinen, ehkä jopa liiankin energinen. Kuutamosydän auttaa mielellään. Kuutamosydän haluaisi toisen oppilaan, sillä hän,pitää erityisesti nuorista kissoista.

Taidot:

+Uiminen
+Saalistus
+Kissajoukolle=Taistelu
=Yrttitieto


-Jäljittäminen
-Kiipeily


Perhe:
Emo: Sulka-aamu (kuollut. Tähtiklaani) (Hopeanharmaa sinisilmäinen naaras.)
Isä: Ruskosaniainen (elossa. Erakko) (Ruskea kolli vihrein silmin.)
Sisarukset: Päästäispentu, elossa. Kuuklaani. (Vaaleanruskea kolli mustin käpälin.)
Kumppani: (epävirallisesti) Valkotähti.

Menneisyys: (entiset nimet)
Kuutamopentu syntyi tavalliseen perheeseen. Hän syntyi juuri kun parantaja heräsi. ((Eli vähän ennen auringonnousua.)) Synnytys melkein epäonnistui. Mutta kaikki säilyivät hengissä. Oppilaana rajapartiossa ollessaan, Kuutamotassun selkään hyppäsi Yöklaanilainen. Yöklaanilaiset olivat ylittäneet rajan, ja Kuutamotassu partionsa kanssa taisteli vastaan. Kuutamotassu sai loven korvaansa. Pian tämä pääsi soturiksi. Oppilaan koulutettuaan, Valkotähti valitsi hänet varapäälliköksi. Silloin hän vasta ihastui valmiiseen komeaan kolliin. Pian hänen emonsa sai toisenkin pennun. Kuitenkin Sulka-aamu kuoli synnytyksessä, koska oli liian vanha. Silloin Kuutamosydämen isä ryhtyi erakoksi.

=======================================

Tällainen on Kuutamosydän!
-Automaattisesti hyväksytty!

Nimi: potato YP

05.12.2017 14:47
[[Siilikuonon esittely!]]
Pelaajanimi: potato YP

Nimi: Siilikuono

Ikä: 20 kuuta

Skp: Naaras

Klaani: Pakkasklaani

Pikakuvaus: Kaunis pitkäkarvainen ja kermanvärinen naaras.

Ulkonäkö: Keskikokoinen kaunis kissa. Siilikuonon turkki on pitkää, pörröistä ja tuuheaa, sekä kerman värinen. Naaraan häntä on lyhyt, mutta karvat saavat sen näyttämään pidemmältä. Naaraan silmät ovat meripihkan väriset. Hänen tassunsa ovat pienet ja sirot, sekä niiden päät ovat valkoiset. Viikset ja kynnet ovat lumenvalkoiset. Kynnet ovat terävät. Kirvantaustat naaralla ovat hieman muuta turkkia tummemmat, ja sama pätee naaraan kuonoon.

Luonne: Lempeä naaras. Siilikuono on uskollinen, eikä riko koskaan lupauksiaan. Tämä puolustaa klaaniaan henkensä uhalla, ja sama pätee hänen pentuunsa Lummepentuun. Siilikuono on ystävällinen ja kohtelias. Siilikuono on yleensä iloinen, mutta suree erittäin pitkään. Siilikuono uskoo vakaasti Tähtiklaaniin ja Soturilakiin. Siilikuono on viisas. Hän pitää pentujen kanssa leikkimisestä. Naaras tottelee päällikköä. Siilikuono ei pelkää taisteluun ryhtymistä.

Taidot:
+Kiipeily
+Yrttitieto (auttelee joskus parantajaa)
-Saalistus

=Taistelu

-Uiminen
-Kovaa juokseminen
-Kissajoukolle puhuminen

Perhe:
Emo: Tuntematon Pakkasklaanilainen
Isä: Tuntematon Huurreklaanilainen.
Sisarukset: -
Kumppani: Varpussiipi, Pakkasklaani. Elossa. ((Harmaa lihaksikas ja suuri kolli.))
Pentu: Lummepentu, Pakkasklaani. Elossa. ((Tummanruskea kolli vihrein silmin.))

Menneisyys: Siilikuono syntyi vahingossa..... Kun Siilitassusta tuli oppilas, hänen emonsa kuoli taisteluvammoihin suuressa rajakahakassa. Samassa "taistelussa" myös Siilikuonon isä kuoli, kun joku työnsi hänet jokeen. Vanhana "tassuna" Siilitassu rakastui Varpussiipeen. Siilikuonoksi päästyään, hän sai pian pennun. Pennun, jonka isä oli Varpussiipi.


-Automaattisesti hyväksytty!

Nimi: Apila YP

28.11.2017 15:34
Hyväksytty!

Nimi: Loiste

28.11.2017 15:31
Pelaajanimi: Loiste
Nimi: Vihertassu(-silmä)
Ikä: 8kk
Skp: Kolli
Klaani: Pakkasklaani

Pikakuvaus: Vihersilmä on mustavalkoinen solakka kolli vihreillä silmillä.

Ulkonäkö: Vihersilmä on valkoinen kolli, jonka kehoa peittää mustat erikokoiset ja eri muotoiset laikut. Kollin silmät ovat lehdenvihreät. Vihersilmä on ruumiinrakenteeltaan solakka ja notkea, takajaloista löytyy kuitenkin yllättävän paljon voimaa. Kollin turkki on lyhyttä ja hieman ohutta. Tältä löytyy vahvat ja terävät kynnet. Kollin pää ja korvat ovat sopusuhteessa kehon kanssa. Vihersilmän tassut ovat pitkähköt niinkuin häntäkin ja nämä takaavat hänelle hyvän tasapainon. Kollin tassut ja kuono ovat vaaleanpunaiset ja niissä on pieni tummempia kohtia.

Luonne: Kolli vaikuttaa monesti ulkoapäin hieman sisäänpäin kääntyneeltä ja väliinpitämättömöltä, mutta jos jaksaa tutustua häneen saa hänestä mukavan ja uskoollisen ystävän. Vihersilmä on päättäväinen ja itsevarma. Hän saattaa myös olla aika tottelematon ja tehdä asioita oman päänsä mukaan. Kolli kuitenkin osaa myöntää virheensä ja pyytää anteeksi. Hän ei luopuisi koskaan klaanistaan ja on valmis tekemään mitä vain klaaninsa ja läheistensä puolesta. Hän tykkää saada huomiota, vaikka ei sitä näytäkkään. Tunteensa hän myös kätkee syvälle sisälleen.

Perhe:
Emo: Lintusilmä: Valkoinen naaras.(Kuollut)
Isä: Pöllökatse: Ruskea kolli mustilla juovilla ja vihreillä silmillä.(Elossa)
Veli: Pimeystassu(-katse): Ruskearaidallinen kolli valkoisella vatsalla ja oransseilla silmillä.

Menneisyys: Vihersilmä syntyi tavalliseen perheeseen, mutta heidän emonsa kuoli parin kuun päästä viheryskään.

Mestaritoive: Usvasielu

Muuta: Vihertassu on vielä oppilas, vaikka kirjoitin tiedot tuon soturinimellä :3

©2018 Lumipyry - suntuubi.com